Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures

Je nieuwe familie

Olga Donkers

Recruiter

In de ochtend komt een zzp’er langs voor een intakegesprek, daarna gaat Olga Donkers naar een zorginstelling voor een evaluatie en later die dag schrijft ze ook nog een zorgprofessional in bij PIDZ. Als recruiter bij PIDZ hoeft Olga zich geen moment te vervelen. 

 Sinds de dag dat Olga bij PIDZ aan de slag ging, in augustus 2016, is er veel veranderd. Halsoverkop is haar aanstelling gegaan, want recruiter Monique Blatter ging op vakantie en iemand moest haar taken overnemen. Olga dus, die op voorsprak van Monique bij PIDZ terecht is gekomen.  

 Olga was verantwoordelijk voor het opnemen van de telefoon, het beantwoorden van mailtjes, het voeren van intakegesprekken met potentiële PIDZ’ers en het invullen van openstaande opdrachten bij zorginstellingen. Een takenpakket waardoor de dagen voorbijvlogen. Olga was een relatiebeheerder, recruiter en servicedeskmedewerker ineen.  

 Dat is nu anders. Als recruiter bij PIDZ voert Olga nog steeds intakegesprekken, schrijft ze de zzp’ers in en gaat ze bij zorginstellingen langs om met de planners of teamleiders te evalueren hoe het nu eigenlijk gaat en wat beter kan. ,,Die combinatie vind ik zo fijn in mijn werk”, vertelt Olga opgewekt.  

 Waardevol werk 

Maar wat ze nu echt het allerleukste vindt? ,,De juiste match maken”, antwoordt ze. ,,Ik vind het mooi als het lukt om voor een langere periode een zzp’er bij een zorginstelling onder te brengen en dat het van beide kanten klikt. Dat de zorginstelling mij laat weten dat die zzp’er zo fijn is en dat de zorgprofessional teruggeeft dat hij met veel plezier bij zijn opdrachtgever heeft gewerkt. Dat maakt het werk waardevol.”  

 Olga loopt dus al heel wat jaren bij PIDZ rond. Maar deze werkgever is anders dan ze altijd is gewend. ,,Er werd niet ineens voor mij bepaald hoe het moest gebeuren. Nee, ik mocht meedenken, had inspraak. Ron en Fass (de oprichters, red.) vroegen aan mij wat ik er eigenlijk van vond. Die waardering is fijn.”  

 Benaderbaar  

Olga gaat met plezier naar haar werk. Het team van recruiters en relatiebeheerders geven haar energie, net als het klantcontact en de gesprekken met de zzp’ers. Ondanks dat PIDZ is gegroeid, blijft iedereen benaderbaar – van directie tot directe collega. ,,Al mis ik de familiecultuur wel een beetje”, geeft ze toe. Door de groei heeft PIDZ een cultuuromslag gemaakt, al zal Olga de verbinding blijven zoeken met de mensen.  

 

olga.donkers@pidz.nl

Hetty van Dommelen

Lees meer

Kristel Thijssen

Lees meer

Ute Graat

Lees meer

Patrick Coppus

Lees meer

Inger Ummels-Van Bommel

Lees meer

Wouter Erenstein

Lees meer

Carlijne Brouwers

Lees meer

Ilona Jansen

Lees meer

Jordie van Geel

Lees meer

Onze deur staat altijd open

Kom binnen
Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures