Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures

Je nieuwe familie

Kristel Thijssen

Business development manager

Als schakel tussen de klanten en de dertien PIDZ-vestigingen voorziet business development manager Kristel Thijssen in de behoeften en wensen van zorginstellingen. Daarmee is ze ook van waarde voor cliënten.  

Kristel vormt het allereerste aanspreekpunt voor een potentiële klant van PIDZ. Zij zal de afspraak inplannen om bij de zorginstelling op gesprek te gaan, waarna ze het stokje overdraagt aan de bijbehorende PIDZ-vestiging. Als een gesprek volgt gaat altijd iemand van PIDZ uit de regio mee.  

,,Ik verzorg het allereerste contact met de zorginstelling. Zo kun je het eigenlijk zien”, legt Kristel haar functie uit. ,,Soms zijn er vestigingen die al voor langere tijd proberen om bij een zorginstelling binnen te komen, maar daar niet in slagen. Ik vind het dan écht leuk als het mij wel lukt. Dit geeft mij energie.” 

Voorzien in wensen en behoeften 

Waar haar werk om draait? ,,Ik wil de zorginstellingen helpen om te tekorten oplossen, om te voorzien in de wensen en behoeften”, antwoordt Kristel. Feedback is welkom, omdat ze dat intern kan bespreken en vervolgens de klanten nog beter van dienst kan zijn. ,,Ik wil zo efficiënt mogelijk werken met de kwalitatief beste zzp’ers in de zorg.”  

Naast het klantcontact is Kristel ook aanwezig bij aanbestedingen (tenders). ,,Het is zo gaaf als PIDZ het dan uit die vijf andere partijen wordt. Die overwinning geeft zo’n kick.” En ook denkt ze mee in socialmediacampagnes om zorginstellingen te binden. 

Zorgachtergrond  

Zelf komt Kristel ook uit de zorg. Ze heeft een werk- en leeropleiding tot verzorgende gevolgd, maar niet afgerond. De doelgroep (ouderen met dementie in combinatie met agressie) paste niet bij haar. Daarna ging ze de zakelijke kant uit.  

Toch is de zorg haar altijd blijven boeien en via een vacaturebank is ze bij PIDZ terechtgekomen. ,,Ik denk dat mijn zorgachtergrond zeker meehelpt tijdens de gesprekken”, zegt ze. ,,Dit is een salesfunctie, maar dat past niet helemaal, vind ik. Het gaat uiteindelijk om de cliënt, want die hoort de beste zorg te krijgen.” 

Werken bij PIDZ 

Kristel werkt als business development manager met veel plezier bij PIDZ. De kernwaarden verantwoordelijkheid, verbinding, vertrouwen en vrijheid sluiten ook perfect aan bij het bedrijf, vindt Kristel. ,,Je mag hier zijn wie je bent, komt in een warm bad terecht en er is weinig hiërarchie”, zegt ze.  

Kristel houdt van de informele sfeer bij PIDZ. ,,Je weet zo best veel van je collega’s. Dat spreekt mij wel aan. Maar hier wordt ook hard gewerkt én hard gelachen. En er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ja, ik zit hier op mijn plek.” 

kristel.thijssen@pidz.nl

Inger Ummels-Van Bommel

Lees meer

Jordie van Geel

Lees meer

Wouter Erenstein

Lees meer

Ilona Jansen

Lees meer

Hetty van Dommelen

Lees meer

Carlijne Brouwers

Lees meer

Olga Donkers

Lees meer

Ute Graat

Lees meer

Patrick Coppus

Lees meer

Onze deur staat altijd open

Kom binnen
Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures