Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures

Je nieuwe familie

Jordie van Geel

Directeur marketing, communicatie en innovatie

Jordie van Geel weet uit ervaring: PIDZ is een bedrijf dat kansen biedt. Na zijn start als marketeer ontwikkelt hij zich binnen enkele jaren tot directeur. Inmiddels ádemt hij PIDZ. De kernwaarden van het bedrijf – verbinden, vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid – draagt hij in zijn werk als leidinggevende elke dag uit.

Van kansen krijgen naar kansen geven

Bij PIDZ kun je je kansen grijpen, vindt Jordie. Je kunt er plezier hebben in je werk en stappen zetten op een manier die hij nog in geen enkel ander bedrijf gezien heeft. Niet dat hij zich daarvan bewust is, als hij bij PIDZ begint. Op dat moment spreekt vooral de maatschappelijke relevantie hem aan: “Ik heb er na mijn vorige baan bewust voor gekozen me niet meer af te vragen waar ik over een paar jaar moet zijn, maar te doen waar ik blij van werd.”

Podium

Die focus op werkgeluk blijkt een goede zet. Met de groei van de organisatie ligt een rol als coördinator voor de hand. Daarna kijkt Jordie verder. Waar heeft PIDZ behoefte aan, wat kan hij bijdragen? PIDZ geeft hem het podium om zijn ideeën uit te voeren. Hij zet de afdeling innovatie op poten, gevolgd door de afdeling sales. “Toen was ik verantwoordelijk voor sales, marketing, communicatie én innovatie.”
Lachend: “Dat was wat veel.”

Zo blijft hij zoeken naar manieren om de organisatie vooruit te helpen, inmiddels als directeur marketing, communicatie en innovatie. Daarbij spelen niet alleen zijn capaciteiten en ervaring een rol, maar ook de manier waarop hij de missie en kernwaarden van PIDZ doorleeft. “PIDZ wil de zorg menselijk houden. Haar weer aantrekkelijk maken, zodat cliënten de zorg krijgen die ze verdienen en zorgverleners plezier hebben in hun werk. In die missie ben ik de afgelopen drie jaar echt gaan geloven”, vertelt Jordie.

Balans

De zorg voor mensen uit zich ook in de zorg voor medewerkers. Bij zijn aanstelling als manager stelt de directie de voorwaarde dat hij de maandagochtend voor zichzelf neemt. Jordie: “Omdat ze wisten dat ik anders maar door zou gaan.” Zo staat hij er zelf ook in: steeds de balans zoeken. En mensen de vrijheid geven om het op hun eigen manier te doen. “Dat is erg leuk, maar ook spannend. Als je iemand een kans geeft, hoop je dat diegene slaagt. Maar het kan ook anders lopen.

Tegenover de vrijheid van PIDZ staat je eigen verantwoordelijkheid. “Het vertrouwen wordt snel gegeven”, zegt Jordie. “Ik zoek wel echt naar mensen die met die verantwoordelijkheid om kunnen gaan. Die op zoek zijn naar een cultuur die hen helpt te floreren.” En hoewel dat soms een gok is, zou hij niet anders willen. “PIDZ kijkt naar je als totaal mens. Niet alleen naar hoe je hier functioneert, maar ook verder. We kiezen niet voor winstmaximalisatie, zoals veel andere bedrijven, maar voor waardecreatie. Dat hoop ik er echt in te houden. Hier wordt gebouwd aan een betere toekomst.”

jordie.vangeel@pidz.nl

Ute Graat

Lees meer

Patrick Coppus

Lees meer

Kristel Thijssen

Lees meer

Inger Ummels-Van Bommel

Lees meer

Wouter Erenstein

Lees meer

Olga Donkers

Lees meer

Ilona Jansen

Lees meer

Carlijne Brouwers

Lees meer

Onze deur staat altijd open

Kom binnen
Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures