Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures

Je nieuwe familie

Inger Ummels-Van Bommel

Applicatiebeheerder

Inger Ummels – Van Bommel werkt bij PIDZ om voor de mensen het gebruik van de applicaties gemakkelijker te maken. Als applicatiebeheerder voelt Inger dat ze op de achtergrond van waarde is. ,,Het is leuk om mensen te helpen.”

Geen dag is voor Inger hetzelfde. Als applicatiebeheerder van de Servicedesk geniet ze veel diversiteit in haar werk. Dan krijgt ze een foutmelding binnen over mijnPIDZ die opgelost dient te worden, dan is er iets in het CRM-systeem dat niet helemaal lekker loopt of is er een probleem waardoor het mailverkeer van medewerkers wordt verstoord. Inger onderneemt dan actie voor de PIDZ-vestigingen om de knelpunten zo snel mogelijk te verhelpen met het doel de gebruikers te ontlasten.

Inger schetst hiervan voorbeeld. ,,We zijn bezig met het ontwikkelen van een template waarmee de mensen van de PIDZ-vestigingen precies kunnen aanleveren waar het knelpunt zit. Dit kunnen zij dan direct naar PIDZ Development sturen, zodat zij precies weten wat er aan de hand is. Het probleem komt dan direct bij de mensen die het kunnen oplossen terecht. Daarmee worden wij overbodig, omdat we het niet meer hoeven door te geven.”

Dat maakt haar werk waardevol, zegt Inger. Zelf komt ze regelmatig met ideeën hoe het beter of efficiënter kan. ,,Daar wordt ook naar geluisterd en dat waardeer ik.” Ze staat misschien niet direct op de werkvloer, met de handen aan het bed, maar is juist op de achtergrond van waarde voor zzp’ers in de zorg en de zorginstellingen.

Werken met haar schoonmoeder

Via haar schoonmoeder, Charlotte Geurts, is ze bij PIDZ terechtgekomen. Inger had haar vorige baan opgezegd en ging met haar man een wereldreis maken. Op dat moment was Charlotte net twee weken bij PIDZ begonnen.

Een half jaar later was ze nog altijd laaiend enthousiast over het bedrijf. ,,In het begin was ik wel wat terughoudend, want wilde ik wel bij het bedrijf werken waar ook mijn schoonmoeder werkt?”, zegt Inger, die heeft gestudeerd voor doktersassistente. Ja, dus. ,,Ik heb het enorm naar mijn zin en vind het heel leuk om met Charlotte te werken.”

Een vacature voor servicedeskmedewerker stond open. Inger heeft daar op gereageerd en mocht op gesprek komen. ,,Het klikte meteen”, herinnert zij zich nog. ,,PIDZ heeft oog voor het individu, denkt ook mee met de mensen. Zo heb ik een keer aangegeven wat uitdaging in mijn werk te missen en meteen is met mij meegedacht. Door open en eerlijk te zijn, kun je veel bereiken bij PIDZ.”

Werken voelt niet als werken

Voor Inger voelt werken bij PIDZ helemaal niet is als werken, geeft ze toe. ,,Ik heb niet het idee dat ik móét werken, maar dat ik mag werken”, legt ze uit. ,,De collega’s zijn leuk, PIDZ organiseert regelmatig activiteiten voor de medewerkers en geeft jou blijk van waardering. Ik heb ook nog niet eerder gezien dat je zo bij de directeur kunt binnenlopen. Het voelt hier heel gemoedelijk.”

inger.ummels@pidz.nl

Kristel Thijssen

Lees meer

Wouter Erenstein

Lees meer

Hetty van Dommelen

Lees meer

Carlijne Brouwers

Lees meer

Patrick Coppus

Lees meer

Ute Graat

Lees meer

Ilona Jansen

Lees meer

Jordie van Geel

Lees meer

Olga Donkers

Lees meer

Onze deur staat altijd open

Kom binnen
Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures