Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures

Je nieuwe familie

Ilona Jansen

Relatiebeheerder

Dan weer sparren met de zorginstelling, dan weer overleg met het team hoe de klant het best kan worden geholpen. Nee, voor relatiebeheerder Ilona Jansen is geen enkele werkdag hetzelfde. ,,Je weet nooit waarvoor ze kunnen bellen.” 

Ilona gaat er graag op uit om met de zorginstellingen in gesprek te gaan hoe het nóg beter of gestroomlijnder kan. De bevindingen koppelt ze aan haar team van recruiters terug. Dat werkt als een geoliede machine. ,,Met de recruiters spar ik dan samen over hoe we het voor de zorginstelling het beste kunnen regelen. Moet er dan nog een PIDZ’er bij of juist iemand anders naartoe? Je schakelt als relatiebeheerder veel met je team en denkt mee met de klant.”  

Een werkdag is nooit hetzelfde. Ilona vormt de schakel tussen PIDZ-vestiging en zorginstelling. ,,Je weet serieus nooit waarvoor ze zullen bellen of hoe de gesprekken verlopen. Dat maakt het werk erg afwisselend én leuk.” 

Ze schetst een voorbeeld. ,,Ik ga regelmatig op klantbezoek en neem dan een kleinigheidje mee als bedankje. Vaak staat al vast wat we gaan bespreken, maar gaandeweg het gesprek hoor ik ook waar ze tegenaanlopen. De gesprekken die dan terplekke ontstaan, vind ik het allerleukste.”  

Vertrouwensband 

Ze bouwt graag een vertrouwensband op met de klant, wat zorgt voor een fijne wisselwerking. ,,Het is een keer voorgekomen dat een zzp’er graag rechtstreeks voor een opdrachtgever zou willen werken. Maar deze zorginstelling zei dat deze zzp’er enkel via PIDZ daar aan de slag zou kunnen gaan. Dat is toch mooi?”, schetst Ilona.  

Wat haar werk zo waardevol maakt? ,,PIDZ heeft hart voor de zorg. Dat merk je aan alles. Wij streven ernaar om de juiste zzp’er op de juiste plek te krijgen zodat de cliënt de beste zorg krijgt”, antwoordt ze. ,,Ik heb enorm veel plezier in mijn werk, sta ook zingend op. Plezier is mijn grootste drijfveer.” 

Beste sollicitatiegesprek ooit 

Ilona is heel tevreden met PIDZ als werkgever. ,,Na mijn eerste sollicitatiegesprek zei ik al: ‘Je hoeft niet verder te zoeken. Ik wil hier komen werken.’ Dat is het allerbeste sollicitatiegesprek wat ik ooit heb gevoerd. Het voelde allemaal zo ongedwongen.”  

Naast haar functie neemt Ilona ook deel aan projecten binnen de organisatie, ook is ze bestuurslid bij de personeelsvereniging. Ilona verzorgt uitjes, zodat de medewerkers elkaar ook buiten werktijd leren kennen. ,,Wat PIDZ belangrijk vindt, maken ze ook waar. Je krijgt hier veel vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid en daar wordt dan ook geen misbruik van gemaakt”, stelt Ilona. ,,Bij PIDZ heb je het gevoel dat je ertoe doet.”

ilona.jansen@pidz.nl

Patrick Coppus

Lees meer

Wouter Erenstein

Lees meer

Kristel Thijssen

Lees meer

Ute Graat

Lees meer

Inger Ummels-Van Bommel

Lees meer

Hetty van Dommelen

Lees meer

Carlijne Brouwers

Lees meer

Olga Donkers

Lees meer

Jordie van Geel

Lees meer

Onze deur staat altijd open

Kom binnen
Werken bij PIDZ: 11 nieuwe vacatures