Werken bij PIDZ: 10 nieuwe vacatures

Je nieuwe familie

Bart van Sleeuwen

Lead developer

Als kersverse lead developer staat Bart van Sleeuwen voor een mooie uitdaging. MijnPIDZ, het online platform waarmee PIDZ zorgprofessionals en zorginstellingen aan elkaar koppelt, wordt herschreven in een nieuwe architectuur. Een mooie klus, vindt Bart, waarbij zorg en innovatie hand in hand gaan.

Als lead developer houdt Bart de technologische ontwikkelingen in de gaten en helpt hij de verschillende teams van zijn afdeling bij het maken van keuzes. De focus ligt daarbij op mijnPIDZ, een zorgvuldig samengestelde database waarin zorginstellingen met specifieke wensen en eisen op zoek kunnen naar een zelfstandig zorgprofessional. “Zes jaar geleden is intern de huidige versie van het platform ontwikkeld”, vertelt Bart. “Daarbij zijn keuzes in het systeem gemaakt die nu voor uitdagingen zorgen.”

Uitdaging

Daarom is de afdeling development bezig het systeem te herschrijven in een nieuwe architectuur. “Zo kunnen we makkelijker schalen en beter inspelen op de behoeftes van zzp’ers en zorginstellingen.” Geen gemakkelijke opgave, maar daar wordt Bart juist blij van. “Met mijnPIDZ lopen we echt voorop in innovatie”, zegt hij. Behalve voor mijnPIDZ – het platform en de app – is het developmentteam ook verantwoordelijk voor de technische aspecten van pidz.nl en de IT binnen het bedrijf. “Geen dag is hetzelfde”, vertelt Bart. “Die uitdaging is voor mij erg belangrijk.”

Geen geheimen

Als developer is het essentieel dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dat is bij PIDZ geen enkel probleem. Medewerkers krijgen tijd, geld en ruimte om te groeien. Bart: “Elke medewerker heeft een studiebudget. Dat mag je uitgeven aan je eigen ontwikkeling.” Daarbij is PIDZ een bedrijf met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De afdeling development werkt volgens scrum en is heel transparant. Bart lacht: “Wij hebben geen geheimen voor elkaar.”

“Onze prioriteit ligt bij de teamdynamiek”

Ook voor nieuwe medewerkers is dat een vereiste. PIDZ zoekt developers die open en eerlijk zijn over hun doen en denken. Teamspelers die zichzelf willen ontwikkelen en graag iets toevoegen. “We willen mensen binnenhalen als developer”, licht Bart toe. “Maar onze prioriteit ligt bij de teamdynamiek.”

Met zorg verbonden

Daar hoort ook bij dat er voor elkaar gezorgd wordt. “Ik heb bij PIDZ geleerd dat de mensen om me heen rekening met me houden”, vertelt Bart. “Na mijn vorige baan was ik bang mijn werkplezier niet meer terug te vinden. Maar bij PIDZ heb ik na 1,5 jaar nog geen spatje twijfel. Je hebt alle ruimte om je zegje te doen. Er is geen controle, alleen verbetering van proces en samenwerking. Dat maakt PIDZ een heel prettige plek om te werken.”

“MijnPIDZ neemt zorgverleners werk uit handen”

Daarbij vindt Bart het belangrijk om ook maatschappelijk zijn steentje bij te dragen. “Door mijnPIDZ maken we het werk voor zorgverleners makkelijker. Het neemt ze een deel van het werk, dat soms heel omslachtig is, uit handen”, zegt Bart. “Dat vind ik mooi. Daardoor blijft het motiverend om elke dag vol gas ervoor te gaan.”

bart.vansleeuwen@pidz.nl

Patrick Coppus

Lees meer

Jordie van Geel

Lees meer

Onze deur staat altijd open

Kom binnen
Werken bij PIDZ: 10 nieuwe vacatures